Siirry suoraan sisältöön

BioThane®

Mitä värejä ja leveyksiä on saatavissa?

BioThanesta löytyy eri värejä n. 40kpl jokaisessa saatavilla olevassa leveydessä. Meiltä saa taluttimet leveyksissä 9mm, 13mm, 16mm, 19mm & 25mm.
Tämän lisäksi 19mm löytyy heijastavia taluttimia, joissa myös värivaihtoehtoja runsaasti.

Verkkokaupassa taluttimien pituuksissa on valittavissa 1m – 7m. Värit, joita tavarantoimittajalta saatavilla, näet verkkokaupassa.
Pantoja saa leveyksissä 38mm.

Millainen BioThane on materiaalina?

Materiaalina BioThane on erittäin käytännöllinen, sillä se on helppohoitoinen ja toimii säällä kuin säällä. Taluttimen likaantuessa riittää, että huuhtaiset tai pyyhkäiset taluttimen kuivaksi. Kestää niin pakkaset kuin helteetkin. 

BioThane koostuu kahdesta osasta – polyesterinauhasta ja PVC -päällysteestä. Tämä tekee materiaalista kestävän. Murtolujuudet riippuvat taluttimen tai pannan leveydestä, mutta ne ovat siellä 160kg – 670kg.
Paksuutta materiaalilla on n. 2,5mm ja painoa (taas leveydestä riippuen) 28g/m – 110g/m.

Taluttimesta saa myös hyvän pidon vaikka koira vetäisikin. Materiaali ei tee käsiin haavoja tai rakkoja.

BioThane on rekisteröity tavaramerkki ja valmistetaan USA:ssa.

Valmistustavoista

Kun valmistan BioThanesta pantoja, käytän niittejä sekä teollisuusompelukoneella ompelua.
Taluttimissa 9mm leveät ommellaan pelkästään, eikä niihin ole saatavilla niittejä taikka punottuja käsi -tai lukkolenkin päättelyitä.
Muissa leveyksissä on mahdollista valita ommel + niitit (kaksi niittiä kumpaankin päähän per päättely (kts. kuvat) tai punottu päättely. 
Kumpikin päättelytapa on erittäin kestävä. Kun niitit valitaan oikein ja siihen käytetään vielä teollisuuskoneella tehtyä ommelta, on se turvallinen.

Niitit ovat kestävä kiinnitystapa, jos ne valitaan oikein materiaalipaksuuden mukaan. En kuitenkaan itse luota koskaan pelkkään niittikiinnitykseen, koska niissä on vaarana, että ne saattavat lähteä irti. 

Tilaamisesta

Kun tilaat, niin voit tarvittaessa varmistaa etukäteen, onko jotakin väriä saatavilla. Helpoiten se käy vaikkapa chattiin kirjoittamalla – mikäli en ole paikalla, niin jätät vain yhteystiedot ja kysymyksen, niin palaan sinulle asiaan vuorokauden kuluessa.
Toki tietysti tavarantoimittajan varastosaldot voivat muuttua nopeastikin, joten kannattaa varautua siihen, että jos tänään kysyt jotain väriä, sitä ei välttämättä huomenna enää ole.
Normaalisti varastot täydentyvät heillä aika nopeastikin.

Alle laitan esimerkkejä tästä materiaalista.

Tästä pääset verkkokaupan tuotteisiin.