Siirry suoraan sisältöön

BioThane

BioThanesta löytyy paljon eri värejä sekä leveyksiä. Meiltä saa taluttimet leveyksissä 9mm, 13mm, 16mm, 19mm & 25mm. Verkkokaupassa taluttimien pituuksissa on valittavissa 1m – 10m. Värit, joita tavarantoimittajalta saatavilla, näet verkkokaupassa.
Pantoja saa leveyksissä 19mm, 25mm & 38mm.

Materiaalina BioThane on erittäin käytännöllinen, sillä se on helppohoitoinen ja toimii säällä kuin säällä. Taluttimen likaantuessa riittää, että huuhtaiset tai pyyhkäiset taluttimen kuivaksi. Kestää niin pakkaset kuin helteetkin. BioThane on myös UV-suojattu, joten auringonpaistekaan ei näiden taluttimien ihania värejä saa haalistumaan.
BioThane koostuu kahdesta osasta – polyesterinauhasta ja PVC -päällysteestä. Tämä tekee materiaalista kestävän. Murtolujuudet riippuvat taluttimen tai pannan leveydestä, mutta ne ovat siellä 160kg – 670kg.
Paksuutta materiaalilla on n. 2,5mm ja painoa (taas leveydestä riippuen) 28g/m – 110g/m.
Taluttimesta saa myös hyvän pidon vaikka koira hiukan vetäisikin. Materiaali ei tee käsiin haavoja tai rakkoja.

Kun valmistan BioThanesta pantoja taikka taluttimia, niin nykyään ompelen mieluummin kaikki teollisuusompelukoneella. Vaikka niitit ovat kestäviä, jos ne valitsee oikein materiaalipaksuuden mukaan, niin itselläni on luottavaisempi olo kun ompelen tuotteet. Alla on kuvia tuotteista, joissa on myös niittejä käytetty, jotta näkee hiukan millaisia tuotteita niistä saa ja minkälaiselta tuo materiaali näyttää.
Ompelulangat valitaan aina sen mukaan, etteivät ne erotu materiaalista liiaksi.

BioThane on rekisteröity tavaramerkki ja valmistetaan USA:ssa.

Kun tilaat, niin voit tarvittaessa varmistaa etukäteen, onko jotakin väriä saatavilla. Helpoiten se käy vaikkapa chattiin kirjoittamalla – mikäli en ole paikalla, niin jätät vain yhteystiedot ja kysymyksen, niin palaan sinulle asiaan kahden vuorokauden kuluessa.
Toki tietysti tavarantoimittajan varastosaldot voivat muuttua nopeastikin, joten kannattaa varautua siihen, että jos tänään kysyt jotain väriä, sitä ei välttämättä huomenna enää ole.
Normaalisti varastot täydentyvät heillä aika nopeastikin.

Olen tekemässä verkkokauppaan vielä sellaista muutosta, että saat halutessasi kirjoittaa jonkun / jotkut muun / muut väritoiveet, mikäli kävisi niin, ettei juuri sitä tilaamasi väriä olisi saatavilla. Tämä muutos on tulossa joulukuun -21 loppuun mennessä.

Alle laitan esimerkkejä tästä materiaalista.