Siirry suoraan sisältöön

BioThane®

Mitä värejä ja leveyksiä on saatavissa?

BioThanesta löytyy paljon eri värejä sekä leveyksiä. Meiltä saa taluttimet leveyksissä 9mm, 13mm (tulossa 1.8.2022), 16mm, 19mm & 25mm.
Verkkokaupassa taluttimien pituuksissa on valittavissa 1m – 10m. Värit, joita tavarantoimittajalta saatavilla, näet verkkokaupassa.
Pantoja saa leveyksissä 19mm, 25mm & 38mm (tulossa 1.8.2022).

Millainen BioThane on materiaalina?

Materiaalina BioThane on erittäin käytännöllinen, sillä se on helppohoitoinen ja toimii säällä kuin säällä. Taluttimen likaantuessa riittää, että huuhtaiset tai pyyhkäiset taluttimen kuivaksi. Kestää niin pakkaset kuin helteetkin. 
BioThane koostuu kahdesta osasta – polyesterinauhasta ja PVC -päällysteestä. Tämä tekee materiaalista kestävän. Murtolujuudet riippuvat taluttimen tai pannan leveydestä, mutta ne ovat siellä 160kg – 670kg.
Paksuutta materiaalilla on n. 2,5mm ja painoa (taas leveydestä riippuen) 28g/m – 110g/m.
Taluttimesta saa myös hyvän pidon vaikka koira hiukan vetäisikin. Materiaali ei tee käsiin haavoja tai rakkoja.

BioThane on rekisteröity tavaramerkki ja valmistetaan USA:ssa.

Valmistustavoista

Kun valmistan BioThanesta pantoja taikka taluttimia, niin nykyään ompelen mieluummin kaikki teollisuusompelukoneella. Vaikka niitit ovat kestäviä, jos ne valitsee oikein materiaalipaksuuden mukaan, niin itselläni on luottavaisempi olo kun ompelen tuotteet. Alla on kuvia tuotteista, joissa on myös niittejä käytetty, jotta näkee hiukan millaisia tuotteita niistä saa ja minkälaiselta tuo materiaali näyttää.
Ompelulangat valitaan aina sen mukaan, etteivät ne erotu materiaalista liiaksi.

Tilaamisesta

Kun tilaat, niin voit tarvittaessa varmistaa etukäteen, onko jotakin väriä saatavilla. Helpoiten se käy vaikkapa chattiin kirjoittamalla – mikäli en ole paikalla, niin jätät vain yhteystiedot ja kysymyksen, niin palaan sinulle asiaan vuorokauden kuluessa.
Toki tietysti tavarantoimittajan varastosaldot voivat muuttua nopeastikin, joten kannattaa varautua siihen, että jos tänään kysyt jotain väriä, sitä ei välttämättä huomenna enää ole.
Normaalisti varastot täydentyvät heillä aika nopeastikin.

Alle laitan esimerkkejä tästä materiaalista.

Tästä pääset verkkokaupan tuotteisiin.

Tilaa uutiskirje ja saat -15% seuraavasta ostoksesta