Siirry suoraan sisältöön

Tuotteet

Käyn tässä alla läpi millaisia tarvikkeita valmistan / tulen valmistamaan.
Samalla kirjoitan tässä, millaiseen käyttöön minkäkinlainen tarvike soveltuu koiralle / kissalle.
Toivon, että jokainen miettisi oikeasti, millainen se oma lemmikki on ja millaiset varusteet olisivat kaikkein parhaimmat.

Kaikki tarvikkeet eivät sovellu kaikille. On rauhallisia ja riehakkaita lemmikkejä. Nämä on aina syytä ottaa huomioon. Minkään varusteen ei tule missään olosuhteissa tuottaa lemmikille kipua.
Varusteiden tulee olla myös turvallisia, niin lemmikille kuin sen omistajalle. Ne eivät saa aiheuttaa vaaratilanteita.
Lemmikin kouluttamisella on iso osa. 

Jos olet yhtään epävarma, soveltuuko esim. jokin talutin taikka panta juuri Sinun lemmikille, niin siinä tapauksessa kannattaa aina kysyä. Itse mielläni neuvon näissäkin asioissa. Voidaan yhdessä miettiä sitä parasta ratkaisua.

Köysitaluttimet

Laadukkaat köysitaluttimet runsailla värivalikoimilla. Löytyy niin pienille kuin isoille kavereille. Halkaisijat 6mm - 14mm, pituudet 1m - 10m. Lukkovaihtoehtoja löytyy myös paljon.

Nahkataluttimet

Laadukkaat rasvanahkataluttimet 10mm, 15mm & 20mm leveänä. Pituuden voit valita 1m - 7m väliltä. Värejä valittavissa reilu 10kpl. Näissäkin lukkovaihtoehtoja tarjolla runsaasti.

BioThane® -taluttimet

Helppohoitoiset BioThane® -taluttimet 9mm, 13mm, 16mm, 19mm & 25mm leveänä. Värejä valittavissa n. 30kpl. Pituus 1m - 10m ja lukkoja valittavissa hyvin.

Tekstiilitaluttimet

Kevyet ja kestävät kangastaluttimet runsailla pituus -ja lukkovaihtoehdoilla. Valikoima laajenee hiljalleen.

Litteät köysitaluttimet

Samasta laadukkaasta materiaalista kuin köysitaluttimet, mutta ilman "ydintä". Äärimmäisen kestäviä ja kevyitä. Runsaat väri,-lukko -ja pituusvaihtoehdot.

Paracord -taluttimet

Kestävät ja värikkäät käsinpunotut paracord -taluttimet. Pituus valittavissa 1m - 5m väliltä ja kuten muissakin, niin lukkoja on valittavissa.