Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Yrityksestä

Yrityksestä

Miksi olen perustanut tämän yrityksen?

Olen koko ikäni tehnyt käsitöitä ja nautin suunnattomasti nähdessäni kätteni jäljet – se tunne, kun oikeasti jotain konkreettista valmistuu silmien edessä, on mielestäni jotain aivan mahtavaa! Ja vielä hienompaa on tehdä asiakkaalle tuotteita ja saada niistä hyvää palautetta – se lämmittää mieltäni suunnattomasti!

Itselläni on koiria ollut n. 25 vuotta, joka on iso osa omasta elämästäni. Minulla on ollut myös kissoja, kaloja sekä marsuja.
Muutamia vuosia sitten aloin miettimään, josko voisin tehdä omille koirilleni hihnoja, taluttimia yms.

Pikkuhiljaa opettelin eri materiaalit, miten niitä työstetään, miten ne kestävät käyttöä jne. Olen harjoitellut ja viettänyt lukemattoman määrän tunteja työstäen eri materiaaleista tuotteita – yrittänyt, erehtynyt ja onnistunut. Lopulta pari vuotta sitten sain ajatuksen näiden käsilllä tehtyjen tuotteiden myynnistä, joten aloin rakentamaan verkkokauppaa. Ajattelin ensin kokeilla, miten myyntiä tulee vai tuleeko sitä ollenkaan. Ilokseni sain huomata, että tuotteita meni kaupaksi ja toukokuussa 2021 uskalsin perustaa toiminimen.

Ydinajatus yrityksen perustamiselle oli nimenomaan, että voin tarjota koirien omistajille mahdollisimman paljon erilaisista materiaaleista tehtyjä tarvikkeita mahdollisimman monipuolisilla värivalikoimilla, jotka ovat myös turvallisia ja mukavia käyttää.
Sanoinko jo, että rakastan värejä? 🙂
Sinun ei asiakkaana tarvitse tyytyä siihen 180cm mustaan tai ruskeaan taluttimeen, vaan täällä sinulla on taivas rajana väreissä.

Täältä saa myös äärettömän hyvää asiakaspalvelua, joka on yksi tärkeimmistä asioista tässä työssä. 
Teen leipätyötä IT-alalla ja olen työurani aikana saanut paljon palautetta hyvistä asiakaspalvelutaidoista.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Näitä tulevaisuuden suunnitelmia voisi kai kutsua yrityksen visioksi, joten siitä hieman muutama sananen 🙂

Tuotevalikoima tulee laajenemaan pikkuhiljaa, jotta pystyisin tarjoamaan entistä isomman ja monipuolisemman valikoiman käsintehtyjä koiravarusteita. Koska kyseessä on käsillä tehtävä työ ja monet tuotteet vaativat tuotesuunnittelua, ei valitettavasti kaikkia tuoteideoita ja ajatuksia voi pistää kovin nopeasti liikkeelle.
Minulle on tärkeää, että materiaalit ovat laadukkaita ja ne kestävät käyttöä pitkään, jotta niistä on iloa pitkäksi aikaa.

Pitkällä tähtäimellä minulla on tarkoitus tarjota varusteita niin käyttöön kuin näyttöön sekä laajentaa myös koiravaatetuksen puolelle 🙂