Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Yrityksestä

Yrityksestä

Yrityksestä

Miksi olen perustanut tämän yrityksen?

Olen koko ikäni tehnyt käsitöitä ja nautin suunnattomasti nähdessäni kätteni jäljet – se tunne, kun oikeasti jotain konkreettista valmistuu silmien edessä, on mielestäni jotain aivan mahtavaa!
Itselläni on koiria ollut n. 25 vuotta, joka on iso osa omasta elämästäni. Muita eläimiä, kuten marsuja, kaloja sekä kissojakin on ollut.
Muutamia vuosia sitten aloin miettimään, josko voisin tehdä omille koirilleni hihnoja, taluttimia yms. Pikkuhiljaa opettelin eri materiaalit, miten niitä työstetään, miten ne kestävät käyttöä jne. Olen harjoitellut ja viettänyt lukemattoman määrän tunteja työstäen eri materiaaleista tuotteita – yrittänyt, erehtynyt ja onnistunut. Lopulta pari vuotta sitten sain ajatuksen näiden käsilllä tehtyjen tuotteiden myynnistä, joten aloin rakentamaan verkkokauppaa. Ajattelin ensin kokeilla, miten myyntiä tulee vai tuleeko sitä ollenkaan. Ilokseni sain huomata, että tuotteita meni kaupaksi ja toukokuussa 2021 uskalsin perustaa toiminimen. Parhaillaan tätä kirjoittaessani olen valmistelemassa uusia nettisivuja ja verkkokauppaa ja ne ovatkin kohta tarkoitus avata. Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Rakastan myös värejä suunnattomasti, joten minulle on ilo tuoda erilaisia tuotteita runsailla värivaihtoehdoilla juuri teidän tarpeisiinne!


Tulevaisuuden suunnitelmat

Näitä tulevaisuuden suunnitelmia voisi kai kutsua yrityksen visioksi, joten siitä hieman muutama sananen 🙂 Tuotevalikoima tulee laajenemaan pikkuhiljaa, jotta pystyisin tarjoamaan entistä isomman ja monipuolisemman valikoiman käsintehtyjä koiravarusteita. Koska kyseessä on käsillä tehtävä työ ja monet tuotteet vaativat tuotesuunnittelua, ei valitettavasti kaikkia tuoteidoita ja ajatuksia voi pistää kovin nopeasti liikkeelle.Minulle on tärkeää, että materiaalit ovat laadukkaita ja ne kestävät käyttöä pitkään, jotta niistä on iloa pitkäksi aikaa. Pitkällä tähtäimellä minulla on tarkoitus tarjota varusteita niin käyttöön kuin näyttöön 🙂